luni, 25 mai 2015

Disfuncția erectilă nu mai este un subiect tabu

Tulburările de potență, impotența sau disfuncția erectilă sunt definite ca incapacitate de a atinge și menține erecția, care să fie suficientă pentru întreținerea și satisfacerea actului sexual. Disfuncția erectilă afectează bărbații cu mult mai mult decât propria sexualitate masculină. Emoțiile, incertitudinea, problemele din viața de cuplu, și alte aspecte, sunt legate de problema disfuncției erectile.

Disfuncția erectilă nu este un subiect tabu

Această disfuncţie este denumită impotenţă şi de multe ori reprezintă un subiect tabu. Atitudinea şi abordarea acestui subiect trebuie însă schimbată. Tot mai mulţi bărbaţi caută ajutor pentru soluţionarea acestei probleme.Scopul acestui articol nu este de a-şi propune o trecere în revistă, din perspectiva specialistului, a tipurilor de disfuncţii erectile, ci o invitaţie de a face ceva pentru tine însuţi sub acest aspect al vieţii tale. Chiar dacă "problema" avută a ajuns să te streseze, să te deprime sau să-ţi diminueze apetitul sexual, creându-ţi o stare de nelinişte, nemulţumire sau stănjeneală în relaţia cu partenera, trebuie să ştii că ea poate fi rezolvată.

Simptome

În cadrul simptomatologiei disfuncţiei erectile sunt cuprinse următoarele elemente:
- imposibilitatea obţinerii unei
erecţii complete
- imposibilitatea de a
menţine erecţia pe toată perioada actului sexual
- sau chiar inabilitatea complet
ă în a obţine erecţia.


Cauzele acestei tulburări

Impotenţa este o afecţiune destul de comună la bărbaţi, orice bărbat după vârsta de patruzeci de ani poate avea probleme de potenţă periodic.
Cauzele acestei tulburări/disfuncţii şi chiar a impotenţei pot fi fizice sau de natură psihologică. Dintre cauzele de natură psihologică sunt de menţionat: stresul, anxietatea, depresia şi oboseala.
Cauzele fizice sunt reprezentate de un şir de afecțiuni, precum diabetul, afecțiunile cardio-vasculare, afecțiunile glandei tiroide, ale prostatei, sistemului nervos, aparatului urinar.
Erecţia se produce datorită unui aflux de sânge. Toţi factorii care scad acest aflux de sânge la nivelul penisului pot avea repercusiuni neplăcute asupra erecţiei.


Ce e de făcut

Fiecare bărbat poate avea astfel de probleme de erecţie trecătoare şi sporadice de-a lungul vieţii sale sexuale. Totuşi trebuie ţinut cont de nişte aspecte pentru a evita repetarea pe cât posibil a acestor episoade:
- evitarea consumului excesiv de alcool şi a altor droguri
- stoparea fumatului
-
exerciţii fizice efectuate regulat
- evitarea sau reducerea stresului
- somnul şi odihna suficientă

Posibilitățile de tratament

Una din posibilitățile de tratament sunt medicamentele produse artificial, dar nu ar trebui să le utilizăm în zadar, fără a verifica în prealabil dacă nu există vreo alternativă mai sigură fără efecte secundare asupra organismului nostru.
În cazul disfuncției erectile recomandăm utilizarea aparatului BioTorus LT100. Se utilizează foarte eficient efectul vasodilatator. Având în vedere că, câmpul magnetic pulsant dilată vasele sanguine, zona pelviană este mai bine vascularizată și aprovizionată cu oxigen, prin acțiunea aparatului BioTorus LT100 se ameliorează capacitatea de atinge și menține erecția.

Capacitatea erectilă şi cea procreativă a bărbatului pot rămâne intacte chiar şi la vârste înaintate. Dovada sunt localnicii din regiunea Hunza, renumiţi nu doar pentru longevitate, ci şi pentru faptul că pot procrea şi după 80 de ani, deci nu este vorba doar de vârstă ci şi de alţi factori.
Când disfuncţia erectilă se dovedeşte a fi o problemă ea trebuie rezolvată oricare ar fi cauza acestor tulburări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu