miercuri, 18 octombrie 2017

ORINRO : SECRETUL TINEREȚII A FOST DESCOPERIT



Cuvântul collagen provine din limba greacă: ”Cola” – lipici, și ”Geno” – a naște. Este chiar așa, pentru că colagenul este o substanță adezivă – care unește fiecare celulă din corpul nostru. Este substanța de bază din construcția pielii, cartilagiilor, oaselor, tendoanelor, ligamentelor corpului uman, dar și a ochilor, unghiilor și părului. Se compune din aminoacizi, care sunt pietrele de temelie ale fiecărei celule din corpul nostru.
Colagenul contribuie la regenerarea țesuturilor, la refacerea lor și la vindecarea rănilor. De asemenea susține funcția sănătoasă a articulațiilor. Poate îmbunătăți starea pielii, a tendoanelor, articulațiilor și mușchilor, dar și a părului și a unghiilor.
Însă nu este un miracol, iar eficiența lui este condiționată de capacitatea individuală de regenerare a fiecărui organism.
Colagenul se folosește cel mai mult pentru creșterea elasticității și fermității pielii, și reprezintă până la 70% din masa de proteine. Industria cosmetică îl folosește deja demult,chiar dacă nu toate tipurile de colagen au același efect. Cel mai calitativ este colagenul de pește, care chiar poate stimula regenerarea celulelor umane. Unele produse, spre exemplu ViaCollagen – calitate premium, conțin 100% cel mai calitativ colagen de pește, compus din 20 de tipuri de aminoacizi.

 Colagenul premium se recomandă pentru:

  • o hidratare profundă și intensivă a pielii și tenului, dispariția senzației de piele uscată
  • creșterea elasticității și fermității pielii
  • un aspect de piele fină
  • încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii
  • netezirea ridurilor fine și reducerea ridurilor profunde
  • accelerarea vindecării rănilor
  • prevenirea celulitei și a vergeturilor
  • regenerarea unghiilor, a părului și a scalpului
  • tendoane, ligamente, cartilagii, articulații, oase și dinți

Pierderea colagenului  =  Îmbătrânire

Aproximativ după vârsta de 25 de ani începe să scadă cantitatea de colagen produs în organism.Treptat apar ridurile, slăbește musculature, pielea începe să se lase, se agravează starea cartilagiilor, a țesuturilor conjunctive, a oaselor, a părului….
Suplimentarea colagenului abia atunci când începem să simțim durere nu se recomandă. Dimpotrivă, ar trebui să ne străduim să asigurăm un aport de colagen deja din perioada când începe să scadă semnificativ producerea lui în organism, asta înseamnă după vârsta de 35 ani. Este valabil în special pentru sportivi.

Vitamina C și colagenul sunt prieteni!

Colagenul sub formă de suplimente nutritive funcționează doar în parallel cu o cantitate suficientă de vitamina C în corp. Dacă vitamina C nu este suficientă, utilizarea colagenului nu are efectul dorit.

Cum se administrează
Asociația cercetătorilor internaționali recomandă ca doza zilnică minima să fie de 5000mg colagen 100% pur în combinație cu vitamin C. Dacă efectele colagenului nu apar, nu este o problemă că nu ar avea efect, dar este necesară creșterea dozei zilnice. Și în acest caz este valabil: ”Cu răbdarea trecem marea”.
Aveți peste 40 de ani? Colagenul vă lipsește  din organism!
Vă livrăm absolut gratuit o mostră de colagen + magnetoterapie pentru.
Mostra de colagen conține 3 doze pentru două persoane! Testarea magnetoterapiei include 2 x 30 de minute de aplicare.
Promoția este valabilă pentru primele 100 de persoane înscrise!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu