vineri, 12 ianuarie 2018

ORINRO : CEA MAI FRECVENTĂ TUMOARE LA BĂRBAȚI


Aproximativ 50%  dintre bărbați vor fi afectați de prostată
4500 de cazuri noi anual, 2000 de decese anual din cauza cancerului de prostată

Prostata mărită are influență și asupra vieții sexuale!
Dr. William Pawluk
Prostata mărită nu este ceva mortal, însă este o boală frecventă și neplăcută. Mulți bărbați știu deja cum complică această boală viața. Ieșirile continue la toaletă, urinare lungă și dureroasă, somn deranjat. Deseori prostata mărită influențează și erecția și viața sexuală. Problemele acestea se pot agava, se poate ajunge la dureri, scăpări de urină, și chiar până la cancerul de prostată. Iar acesta deja este mortal! Statisticile sunt îngrozitoare – este cea mai frecventă tumoare malignă la bărbați, și numai în Europa din cauza aceasta își pierd viața aproximativ 80 000 de bărbați anual! În România 7,3% din bărbați mor din cauza cancerului de prostată  și în fiecare zi apar cazuri noi de îmbolnăvire!
Cum se rezolvă problema cu prostata?
Una din metodele de a ameliora problemele și de a preveni mărirea prostatei, este magnetoterapia. Aparatul BioTorus face posibilă aplicarea acasă, fără a fi necesare plimbările la medic. Este suficientă selectarea frecvenței corecte pentru câmpul magnetic și între timp vă puteți uita la televizor sau să citiți o carte. ”Magnetoterapia a acționat foarte eficient mai ales la pacienții cu prostatită cronică. Am observat modificări semnificative chiar și în problemele cu disfuncția sexuală și problemele cu urinatul”, afirmă urologul MUDr. Navratil. BioTorus este utilizat în prezent de mulți medici și mii de clienți individuali – cu rezultate excepționale. Este foarte practic să îl avem acasă. Însă nu trebuie să cumpărați ”mâța în sac”!

Programați-vă pentru o terapie gratuită pe site-ul www.orinro.ro la secțiunea  ”Testează gratuit”. Puteți suna pentru programări și la nr de telefon 0 359 466 335, în zilele lucrătoare între 9:00- 17:00. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu