luni, 26 februarie 2018

ORINRO : Ai dureri de spate? Află cum le poți trata!







 ”M-a chinuit discul, ajungeam foarte des să fiu internat în spital. Tot timpul aveam nevoie de perfuzii împotriva durerii. De când folosesc aparatul UltiCare, nu mai sunt nevoit să merg la spital și stau liniștit”, ne spune sexagenarul Martin. Nu este singurul pe care îl chinuiau durerile de spate, și nu este singurul care a fost ajutat de aparatul de magnetoterapie UltiCare LT-99.

 Coloana deranjează aproximativ 80% dintre adulți, iar în România sunt chiar 90%. Este mică diferența dintre cei care au muncă fizică sau muncă psihică. Este alarmant faptul că incidența este tot mai mare și la vârste mai fragede. 

 SCĂPAȚI DE DURERI ÎN CONFORTUL DE ACASĂ
Pastilele poate ameliorează durerea, dar nu înlătură cauza. Magnetoterapia nu doar ameliorează durerea, dar ajută și la îmbunătățirea stării coloanei. Încearcă să o folosească și medicii, însă efectul tratamentului este redus deseori din cauza faptului că pacientul are o abordare destul de dificilă în ceea ce privește magnetoterapia. Aparatul medical UltiCare combină magnetoterapia cu utilizarea ei în confortul de acasă. 
”Am avut probleme cu discul, durerea era insuportabilă, am fost obligat să merg la operație”, spune Jozef. Și el are acasă UltiCare LT-99 și îl utilizează regulat. ”Nu îmi va crește un nou disc, dar mă bucur că îmi pot ameliora durerile cu magnetul. Când simt că începe să vină durerea, în loc de pastile îmi pun aparatul. După douăzeci de minute simt relaxare și durerea trece.”
”Utilizarea este ușoară, tratamentul nu este dureros. L-aș recomanda tututor care au dureri de coloană, celor care au probleme cu aparatul locomotor, persoanelor care au suferit deja operații, dar și pacienților cu reumatism sau gută”, spune medicul ortoped Dr. Peter Pikus. 







 Este suficient să lăsați datele de contact pe www.orinro.ro și să vă rezervați o testare gratuită. Puteți să vă faceți programare și prin telefon, la nr. 0359 466 335, în zilele lucrătoare între orele 09:00 - 17:00. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu