marți, 20 decembrie 2016

ORINRO : 6 sfaturi esențiale pentru ați curăța intestinul și pentru a preveni Diabetul!



Există o mulțime de factori importanți care sunt legate de sănătatea noastră. Cel mai important factor sunt microbii din interiorul corpului nostru. Microbii sunt responsabili pentru imunitatea noastră, ei reglementează inflamația, producția de vitamine, producția de neurotransmițători precum dopamina și serotonina, detoxifierea, și sunt importanți în reglarea metabolismului glucidic.

Cercetatorii au studiat acest efect mai mulți ani și toți au spus că microbii au un impact enorm asupra sănătății creierului și stării generale de sănătate a organismului. Pentru a vă menține starea generală de sănătate, vă vom arăta o listă cu metode de detoxifiere. Pentru a obține rezultate mai bune, nu ar trebui să săriți oricare dintre aceste etape.

Adaugă probiotice în dieta ta de zi cu zi.
Adăuga alimente cum ar fi legume fermentate și iaurtul în dieta de zi cu zi. Aceste alimente conțin o mulțime de bacterii probiotice, care intensifică creșterea organismelor probiotice în corpul nostru. De asemenea, se adaugă verdeață, ceapă, napi și usturoi, deoarece acestea sunt bogate în fibre de probiotice.

Nu folosiți antibiotice
Antibioticele nu sunt utile așa cum sunt descrise pe etichetă. Acest medicament este inutil pentru tratarea infecțiilor virale sau a răcelii. Antibioticul va ucide orice bacterii rea sau bună din corpul tău.

Evită glutenul
Glutenul cauzează inflamație, ceea ce va duce la conținutul de bacterii în circulația sistemică. Aceasta este o proteină foarte dăunătoare, astfel încât să fie sigur că-l evitați.

Nu utilizați aspartam
Există studii care au demonstrat efecte negative la folosirea aspartam. Acest îndulcitor artificial schimbă microbiome și crește riscul de diabet zaharat.

Evita carbohidrații și zahărul
Carbohidrații și zahărul cresc riscul diferitelor boli, pot pune bacteriile bune în dezechilibru, care sunt asociate cu reglarea diabetului și a inflamației.

Evita produsele modificate genetic

Produse modificate genetic sunt foarte periculoase pentru sănătatea noastră. Ingredientul principal din produse modificate genetic este numit glifosat. Acest ingredient nociv determină modificări semnificative asupra microbilor.

A scăpa de diabetul deja dezvoltat este aproape imposibil. Însă este posibilă evitarea urmărilor și limitarea administrării medicamentelor. Dispozitivul medical BIOquant ajută la reducerea nivelului zahărului din sânge și la stabilizarea nivelului acestuia cu ajutorul luminii laser. Lumina acționează prin
capilarele nazale asupra globulelor roșii, le dispersează, oxigenează sângele și îl face mai fluid. Toate acestea confortabil și fără durere, în confortul din propria sufragerie.

În cazul diabetului recomandăm utilizarea aparatului laser BIOquant. Crește capacitatea globulelor roșii de a lega și transporta oxigen, ceea ce îmbunătățește funcția organelor și a metabolismului. Asigură dilatarea treptată a vaselor sanguine, ceea ce reduce suprasolicitarea inimii.

http://www.orinro.ro/afectiuni-si-tratamente/afectiunile-organelor-interne/diabet-glicemie-mare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu