marți, 13 decembrie 2016

ORINRO : Curățați-vă sângele pentru a preveni atacul de cord. Consumă aceste alimente!




Una dintre cele mai periculoase boli în acest moment este cu siguranță boala de inimă și de aceea trebuie să facem tot ce putem pentru a o preveni. Acesta este de obicei cauzată de arterele care sunt blocate, care întrerup un flux adecvat de sânge pentru inima noastră.
Principalii factori care cauzează bolile de inimă sunt alimentația nesănătoasă, nici o activitate fizică și stresul. Din fericire, aceasta poate fi rezolvată cu următoarele zece alimente care pot curăța arterele și menține sănătatea cardiovasculară.

Somonul
Somonul este bogat în acizi grași, care pot reduce nivelul colesterolului din sânge și poate preveni inflamația, care sunt adesea motive ale bolii de inima.

Sucul de portocale
Sucul de portocale (proaspăt) are o multime de antioxidanti și vitamina C, care protejează vasele de sânge și păstreză la un nivel normal tensiunea arterială. O cercetare a arătat că doar două pahare de suc de portocale pe zi poate furniza substanțe nutritive esențiale pentru a preveni o boală de inimă.

Nucile
Nucile sunt bogate în acizi grași, omega 3 și grăsimi nesaturate.  Consumul de nuci va reduce nivelul de colesterol și va îmbunătăți circulația sanguină. Fructele cu coajă poate stimula, de asemenea, memoria.

Ceaiul verde
Acesta conține antioxidanti puternici care pot proteja inima. Acesta scade nivelul de colesterol și îmbunătățește metabolismul. Este recomandat să se consume două căni de ceai în fiecare zi.

Pepenele verde
Pepenele verde păstrează vasele de sânge curate și stimulează producția de oxid nitric organismului. Consumați în mod regulat, oferă multe beneficii pentru sănătate.

Cereale integrale
Consumă orez brun, paine din cereale integrale și ovăz în mod regulat, în scopul de ați păstra inima protejată și vasele de sânge curate. Ele sunt bogate în fibre care pot regla nivelul de colesterol și te poate proteja de bolile de inima.

Afine
Afinele sunt bogate în potasiu care mențin nivelul de colesterol sub control și este un mineral foarte important pentru inima. Consumă doua pahare de suc de afine pe zi și îți poți reduce riscul de a dezvolta boli de inimă cu până la 40%.

Rodia
Rodia este bogată în fitonutrienți care pot stimula producerea de oxid nitric și de a îmbunătăți circulația sângelui și, astfel, a îmbunătăți sănătatea cardiovasculară.

Avocado

Este bogat în grasimi sănătoase care pot regla nivelul de colesterol și menține sănătatea cardiovasculară sub control.

Cum luptăm împotriva tensiunii mari?

Bioquant  este un dispozitiv medical cu adevărat eficient,  lucrează pe principiul laserterapiei, și ajută în problemele cu tensiunea.Reglează valorile tensiunii arteriale simplu și fiabil, îmbunătățește fluxul sanguin, mobilitatea globulelor roșii, și ajută semnificativ în lupta cu ucigașul tăcut - adică tensiunea mare. Aparatul Bioquant a ajutat numeroși utilizatori să limiteze administrarea de medicamente, sau să scape definitiv de ele, și să își recapete sănătatea pierdută. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu