miercuri, 8 octombrie 2014

Cum ne poate ajuta magnetoterapia în durerile de ceafă?

Durerile coloanei cervicale
Simțiți dureri de spate, gât, sau șolduri, după somn? Simțiți rigiditate și durere în zona cefei după un drum cu mașina, sau în timp ce stați la calculator? Nu mai ajută nici masajul,  doriți să excludeți sau să limitați calmantele? Nu sunteți o excepție- durerile de coloană le cunosc 80% din oamenii cu loc de muncă sedentar, acestea manifestându-se în principal în zona vertebrelor cervicale.
Cum să obținem ajutor?
Aparatul UltiCare este un real ajutor la domiciliu, care, nu doar suprimă durerea, dar ajută treptat și la eliminarea cauzei durerii, ajută la reducerea medicamentelor și la recuperarea confortului pierdut. Magnetoterapia are efect antiinflamator și analgezic, susține regenerarea celulelor și îmbunătățește sangvinizarea țesuturilor. Ulticare LT-99 este un dispozitiv medical certificat clasa II.a, îl utilizează medicii în instituțiile medicale, dar și utilizatorii individuali la domiciliu.
Scăpați de durerea enervantă!
Înlocuiți medicamentele agresive împotriva durerii, și veșnica planificare a tratamentelor de recuperare și a masajelor, cu un tratament la domiciliu.  Priviți video-urile despre persoane cărora UltiCare le-a devenit medic, prieten și însoțitor, și testați și Dvs efectele lui, fără angajamente, gratuit, în confortul căminului Dvs.  Puteți comanda o testare gratuită aici.
 

Mai multe despre durerile coloanei cervicale

Coloana se compune din 7 vertebre cervicale, 12 toracice, și 5 lombare, din osul sacru și coccis. Între vertebre sunt discuri, care servesc la mișcarea coloanei. Vertebrele sunt legate între ele prin articulații,  sau sunt unite ( osul sacru). Pe această structură se leagă mușchii și ligamentele. Prin canalul coloanei trece măduva spinării, din care ies nervi spre întreg corpul. La începutul afecțiunii durerile de coloană apar prin senzația de rigiditate sau prin tensiune. Dacă problema nu începe să fie tratată, apar dureri bruște, și apoi afecțiunea necesită un tratament mai îndelungat.
Durerile coloanei cervicale supără în primul rând persoanele cu un loc de muncă sedentar, care au o poziție incorectă a corpului, și pe cei care dorm într-o poziție incorectă, sau pe un pat necorespunzător. Dacă în prezent aceste dureri nu vă supără, nu este exclus faptul că nu le veți putea evita pe viitor. Este suficient doar să vă amintiți cât timp petreceți în mașină, în fața calculatorului, înclinat înainte sau altă poziție inadecvată. Nu sunt de neglijat nici accidentările ca cap și gât, pentru că niciodată nu știți ce urmări pot apărea.
Problemele cu coloana cervicală se manifestă de obicei printr-o ușoară oboseală și prin dureri cervicale. Acestea se intensifică treptat până când veți începe să evitați anumite poziții ale capului și gâtului, iar în timp se poate ajunge să nu mai puteți întoarce sau înclina capul. Durerile pot fi însoțite de greață, amețeli și dureri puternice de cap. 
Nu merită să ignorăm durerea, starea  se poate doar agrava. Fără ajutorul medicului și al fizioterapeutului nu veți scăpa de durerile cervicale. Problemele pot fi prevenite. Aveți grijă să dormiți pe o saltea potrivită, în primul rând aveți grijă să faceți pauze în timpul muncii la calculator și să faceți câteva exerciții pentru musculatură. Recomandăm persoanelor cu aceste probleme să nu se teamă să meargă la medic sau la centru de recuperare, unde le vor recomanda exerciții corespunzătoare.
Tratamentul durerilor acute de coloană, de orice caracter, este relativ simplu, dar necesită o mare disciplină a pacientului. Și magnetoterapia este eficientă doar atunci când este administrată regulat și corect. După cedarea problemelor acute trebuie să începem să facem exerciții - întărirea musculaturii spatelui, învățarea menținerii poziției corecte a corpului.
Dacă durerile de coloană persistă, sau dacă se repetă frecvent, tratamentul este mai complicat și necesită o strânsă colaborare a medicului cu pacientul. Durerile repetate și nerezolvarea stării de sănătate - produce tranziția de la stare acută la afecțiune cronică, care este însoțită de durere cronică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu