marți, 30 mai 2017

ORINRO : Recuperare sportivilor cu magnetoterapie



ORINRO România a fost sponsor în cadrul evenimetului organizat de Velo Sport ”Crater Maraton”: 100% off-road, zero asfalt şi localităţi!
A patra ediţie Crater Maraton a fost organizată în 28 Mai 2017 cu startul la Ştrandului cu Valuri din Băile 1 Mai (la 5 km de Oradea, lângă Staţiunea Băile Felix), cel mai vechi ştrand cu valuri din ţară.


























Ulticare LT-99 este un aparat pentru tratarea și stimularea organismului cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență. Avantajele lui sunt în principal efectele de acțiune împotriva durerii, de reducere a spasmelor musculare, de vindecare, efecte antiinflamatorii și efecte de îmbunătățire a fluxului sanguin. Aparatul este un dispozitiv medical certificat, clasa II-a.
Mai multe informații găsiți aici http://www.orinro.ro/ulticare/



Biotorus LT-100 este un aparat pentru tratarea și stimularea organismului cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență. Avantajele lui sunt în principal efectele analgezice, efectele de reducere a spasmelor musculare, efectele antiedeme (împotriva umflăturilor), efectele de vindecare și antiinflamatorii, efectele de regenerare și efectele de îmbunătățire a fluxului sanguin (vasodilatator). Aparatul este un aparat medical certificat, clasa II-a.
Mai multe informații găsiți aici http://www.orinro.ro/dureri-de-articulatii/







Sportivii au beneficiat de magnetoterapie pentru a se reface după traseul parcurs. Toți au fost încântați și au precizat după tratament că se simt mai bine. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu