miercuri, 19 octombrie 2016

ORINRO: Tratamentul magnetoterapeutic - Biotorus LT-100

     
Este un aparat pentru tratarea și  stimularea organismului cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență. Avantajele lui sunt în principal efectele analgezice, efectele de reducere a spasmelor musculare, efectele antiedeme (împotriva umflăturilor), efectele de vindecare și antiinflamatorii, efectele de regenerare și efectele de îmbunătățire a fluxului sanguin (vasodilatator). Aparatul este un aparat medical certificat, clasa II-a.

             Care sunt principalele avantaje ale aparatului BIOTORUS LT-100?
         Proiectare excepțională -aparatul cântărește doar 850 grame.
         Posibilitatea de a se conecta un aplicator extern, și astfel poate fi utilizat două persoane în același timp, sau eventual să acționeze pe două zone diferite la aceeași persoană.
Pentru fiecare aplicator poate fi utilizat alt program de lucru, în funcție de necesitate.
Reglarea completă a intensității (puterii) câmpului magnetic pulsant, și astfel există posibilitatea de a se utiliza aparatul și de către persoanele sensibile la câmp magnetic, sau de către copii, cărora le este suficientă o intensitate redusă.
Posibilitatea de a regla timpul de tratament de la 20 la 60 minute, în funcție de necesitate sau diagnostic.
Raza de acțiune a câmpului magnetic este de până la 45 cm din mijlocul aparatului ( efectele terapeutice cuprind o parte mai mare a organismului față de alte aparate).
Tehnologie NTS, protejată de brevet european
consultanță gratuită.

Aplicator special sub formă de toroid - așa-numit torus.
Corpul aplicatorului este fabricat din masă plastică ABS  non- toxică. 
În interiorul corpului aplicatorului este un sistem electromagnetic, creat dintr- o bobină cu diametru de 32 cm.
Această proiectare a sistemului electromagnetic facilitează producerea câmpului electromagnetic ( CMP) cu  schimbare optimă a inducției magnetice în timp.
Cele mai mari valori ale inducției magnetice sunt în interiorul suprafeței circulare a aplicatorului.
Câmpul magnetic pulsant are o dispersie semnificativă, ceea ce înseamnă că că are o rază de acțiune mare. Raza de acțiune este de 32 cm din mijlocul torusului, în formă de sferă.
Câmpul magnetic pulsant este suficient de puternic la această distanță pentru aplicarea electroterapiei fără contact.

Distribuția câmpului magnetic în jurul  TORUSULUI 

   
    - o tehnologie unică brevetată
    - elimină dependența organismului de câmpul magnetic pulsant





     La aparatele magnetoterapeuitce obișnuite ( inclusiv aparatele ”mari” utilizate în spitale), printr-o aplicare pe termen lung a câmpului magnetic pulsant, apare fenomenul de obișnuire a organismului la câmp magnetic pulsant care are aceeași frecvență, sau frecvență care se repetă la fel, și apoi corpul nu mai reacționează atât de eficient la câmpul magnetic pulsant. 
    Producătorul aparatului UltiCare LT-99 și BioTorus LT100 a brevetat de aceea noi procedee de generare a impulsurilor, care conform experienței, cresc eficiența aparatului. În practică, acest lucru înseamnă că frecvența generată nu se repetă niciodată la fel (Never The Same. NTS). Această tehnologie este unică, și este utilizată doar la aparatele UltiCare. 

    Această tehnologie atrage atenția tocmai datorită faptului că este vorba de un unicat protejat de brevet, pe care nu îl are niciun aparat de tratament și recuperare prin câmp magnetic pulsant asemănător. Vă aduce o noutate, o calitate  mult mai bună față de alte aparate asemănătoare sau modele precedente de tratament. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu