Piersici glazurate
Timp de preparare și gătire 20 de minute; 6 porții
Ingrediente
3 piersici medii, tăiate în jumate și fără sâmburi
120 g unt
2 linguri suc de portale
Mod de preparare
Pune pe aragaz la încins o tigaie grill
Folosește 15 g de unt pentru a unge grillul și pune
jumătățile de piersici cu partea interioară pe grillul
încins
Restul de unt combinăl cu sucul de portocale într-o
cratiță pe foc mic până obții un sirop gros
Toarnă puțin din amestecul de unt cu suc de portocale
peste piersici
Prăjește astfel piersicile timp de circa 10 minute,
întorcându-le din când în gând și turnând din sirop
de câteva ori pentru a acoperi piersicile
Ia piersicile din tigaia grill și servește-le calde
Informații nutriționale/porție
6g carbohidrati; Grasimi 8g; Calorii 90kcal; Sare 6mg
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu