joi, 9 octombrie 2014

Sa atacam diabetul!!!

Diabetul
Evitați dulciurile și în ciuda acestui fapt aveți crescut nivelul zahărului din sânge? Diabetul de tip 2 este printre cele mai răspândite boli moderne și sunt afectați zeci de mii de oameni. Această afecțiune este strâns legată de o alimentație proastă, mișcare insuficientă și obezitate. Chiar dacă încă nu trebuie să vă administrați insulină, riscul de dezvoltare a diabetului crește. Dacă afecțiunea evoluează spre un stadiu avansat, pot apărea simptome tipice: oboseală și o stare generală de rău, afectarea vederii, apariția rănilor care nu se vindecă, și partea care sperie cel mai tare - piciorul diabetic, care deseori se termină cu amputarea membrului afectat. În plus diabetul este un factor de risc pentru infarct și atac cerebral. 
Cum atacăm diabetul?
A scăpa de diabetul deja dezvoltat este aproape imposibil. Însă este posibilă evitarea urmărilor și limitarea administrării medicamentelor. Dispozitivul medical BIOquant ajută la reducerea nivelului zahărului din sânge și la stabilizarea nivelului acestuia cu ajutorul luminii laser. Lumina acționează prin capilarele nazale asupra globulelor roșii, le dispersează, oxigenează sângele și îl face mai fluid. Toate acestea confortabil și fără durere, în confortul din propria sufragerie.
Vă pasă de propria sănătate?
Scăpați de frica legată de riscurile pe care le prezintă diabetul. Reglați-vă valorile glicemiei și evitați riscul apariției uneia din cele mai parșive boli. Dacă deja suferiți de această afecțiune, minimalizați-i urmările și reduceți administrarea de medicamente. Faceți un următor pas pentru îmbunătățirea sănătății. Vizualizați video-urile  despre persoanele pentru care Bioquant a devenit prieten, însoțitor, și testați efectele acestuia gratuit, fără angajamente, în confortul de acasă. Puteți comanda o testare gratuită aici.
 
În cazul diabetului recomandăm utilizarea aparatului laser BIOquant. Crește capacitatea globulelor roșii de a lega și transporta oxigen, ceea ce îmbunătățește funcția organelor și a metabolismului. Asigură dilatarea treptată a vaselor sanguine, ceea ce reduce suprasolicitarea inimii.
Diabetul este o afecțiune cronică, a cărei apariție crește neîncetat atât la nivel mondial cât și în România. În prezent vorbim despre diabet ca fiind epidemia mileniului trei. În prezent numărul diabeticilor în lume este de aproximativ 140 milioane, iar conform prognosticelor, numărul acestora peste 25 ani va crește la 300 milioane.
Diabetul este o afecțiune a metabolismului. Cea mai semnificativă manifestare a lui este nivelul crescut al zahărului din sânge ( hiperglicemia). Nivelul crescut al zahărului din sânge ( hiperglicemia) este urmarea tulburării secreției de insulină. La diabet, înafară de transformarea insuficientă a zahărului în organism, apare și o tulburare în ceea ce privește prelucrarea grăsimilor, proteinelor, substanțelor minerale și a apei. Valorile crescute ale zahărului din sânge, în decurs de un an duc la afectarea vaselor sanguine. Afectarea vaselor mici de sânge ( microangiopatia diabetică) se manifestă prin agravarea vederii, afectarea funcției rinichilor și a nervilor. Schimbările la vasele mari de sânge ( macroangiopatia diabetică) cauzează circulația proastă la nivelul membrelor, inimii și creierului. 
Diabetul are diferite simptome, iar la apariția afecțiunii nu este neapărat să fie toate dezvoltate deodată. Printre simptomele de bază ale diabetului regăsim oboseala însoțită de scăderea în greutate, urinări frecvente și sete continuă.

Diabetul de tip „1“

Apariția diabetului de tip 1 de obicei este semnificativă și rapidă. Simptomele se manifestă vizibil, și de aceea bolnavul ar trebui să se adreseze medicului imediat ce observă aceste simptome. Se întâmplă ca uneori să se ajungă la pierderea conștienței pacientului, și starea sa să fie atât de gravă încât să fie nevoie de transportarea acestuia la terapie intensivă. Apoi poate dura și câteva zile până boala se stabilizează, pentru a se putea începe cu tratamentul obișnuit.

Diabetul de tip „2“

Diabetul de tip doi în faza incipientă poate fi fără simptome, abia în formă evoluată încep să apară primele manifestări. Pacienții cu acest diagnostic de obicei sunt supraponderali sau obezi. Uneori boala se depistează întâmplător, de exemplu atunci când pacientul se prezintă la un control de rutină pentru alte afecțiuni. Se întâmplă ca bolnavul să ajungă la medic abia când deja are probleme legate de complicațiile diabetului. Poate fi vorba de tulburări de vedere, mâncărimi la membrele inferioare, răni care se vindecă greu, fenomene purulente sau fungice la nivelul pielii.
Diabeticii sunt mult mai mult expuși afecțunilor vasculare, ateroscleroză, afectarea nervilor, infecții, afectarea vederii, chiar orbire sau infecții dermatologice. Pacienții suferinzi de diabet sunt din acest motiv condamnați la îngrijire medicală permanentă. Cei afectați nu reacționează la boală la fel. La fiecare pacient însă, este importantă menținerea nivelului optim al zahărului și grăsimilor în sânge. La diabet sunt esențiale trei aspecte: dieta, reglarea greutății corporale, exercițiile fizice. Simptomele afecțiunii pot fi ameliorate, sau chiar eliminate, dacă veți respecta cu strictețe indicațiile medicului curant.
 
Printre cele mai grave complicații ale diabetului, care necesită ajutor medical imediat, regăsim hipoglicemia, hiperglicemia și rănile.
Hipoglicemia este scăderea nivelului zahărului din sânge. La diabeticii adulți această tulburare apare de obicei ca urmare a mesei întârziate sau omise, sau în cazul efortului fizic neplanificat. Printre simptomele hipoglicemiei regăsim amorțirea gurii, transpirația rece, senzația de palpitații în piept și foame.
Primul ajutor în acest caz îl constituie zahărul sub orice formă. Puteți bea un suc de portocale dulce, sau o băutură carbogazoasă rece, sau mâncați un baton de ciocolată. Diabeticii ar trebui să fie pregătit întotdeanua pentru hipoglicemie și să poarte asupra lor bomboane.
Hiperglicemia înseamnă nivel crescut al zahărului din sânge. Printre simptomele medii regăsim urinarea frecventă excesivă, poftă de mâncare crescută sau setea, tulburări de vedere și amețeli.
În multe cazuri hiperglicemia nu este însoțită de niciun fenomen vizibil. Atunci poate fi descoperită doar prin examenul de sânge. Hiperglicemia puternică se manifestă prin pierderea poftei de mâncare, crampe abdominale, greață și vârsături, dezhidratare, oboseală puternică, respirație accelerată și somnolență.
Având în vedere că la diabetici rănile se vindecă greu, mai ales la picioare, se poate ajunge foarte ușor la infecții. În cele din urmă și dintr-o mică zgârietură se poate dezvolta cangrena, care duce apoi la amputarea membrului respectiv.

miercuri, 8 octombrie 2014

Când v-ați măsurat ultima oară colesterolul?

Nivelul crescut al colesterolului
Aveți colesterolul mărit dar viața vi se pare normală, fără probleme? Sau conștientizați deja că viața cu nivelul crescut al colesterolului este riscantă? Conștientizați că nu aveți libertate în alimentație și că mâncărurile grele sunt periculoase pentru circulație și pentru inimă? Da. Substanța de care corpul are nevoie și pe care și-o produce singur, poate fi un ucigaș tăcut. Blochează arterele, duce la ateroscleroză, și există riscul de infarct sau atac cerebral.
Cum atacăm colesterolul?
Jumătate din oameni au nivelul colesterolului peste nivelul normal. Mulți dintre ei iau medicamente și țin diete. Dar cum să ținem colesterolul sub control fără medicamente în confortul de acasă? Dispozitivul medical Bioquant ajută la reducerea și reglarea acestuia cu ajutorul luminii laser. Cu ajutorul aplicatorului acționează asupra globulelor roșii prin capilarele sanguine din nas, le dispersează, oxigenează sângele și îl fluidizează. Treptat dizolvă cheagurile, impiedică formarea ulterioară a acestora, și reglează fluxul sanguin. Reduce nivelul colesterolului și astfel și cel al afecțiunilor cardiace, infarctului și atacului cerebral.
Vă pasă de propria sănătate?
Scăpați de blocarea vaselor sanguine și de riscurile pe care le prezintă nivelul crescut al colesterolului. Reglați-vă circulația sanguină și asigurați-vă astfel o viață mai liniștită și mai lungă. Alături de o alimentație mai sănătoasă utilizați și tratamentul la domiciliu fără medicamente, sau cu un uz minim de medicamente. Vizualizați video-urile  despre persoanele pentru care Bioquant a devenit prieten, însoțitor, și testați efectele acestuia gratuit, fără angajamente, în confortul de acasă. Puteți comanda o testare gratuită aici.
Mai multe despre colesterolul mărit
Colesterolul este o substanță grasă care produce un înveliș protector pentru toate celulele din corp. Contribuie la producerea mai multor hormoni, acizilor biliari sau vitaminei D. Aproximativ două treimi din colesterol își produce organismul singur. Restul îi este livrat prin alimentație. Esențial este raportul din corp dintre așa-numitul colesterol bun și colesterol rău.
Colesterolul bun se notează pe scurt HDL. Acesta protejează organismul de boli. Colesterolul LDL este considerat rău. Răspunde în mare măsură de rigidizarea arterelor. Dacă aveți cantități mari în corp, se depune pe pereții arterelor, le îngustează și le reduce elasticitatea.
Cel mai dificil este faptul că dacă avem colesterolul mărit în sânge nu simțim nimic. Valorile exacte le depistează doar medicul în analizele de sânge. La un adult sănătos valoarea colesterolului LDL ar trebui să fie până în 3,0 mmol/l. Femeile înainte de menopauză au de obicei nivelul colesterolului mai scăzut decât bărbații, pentru că estrogenul lor împiedică depunerea grăsimilor. Dacă nivelul hormonilor din corp scade natural, începe menopauza și colesterolul începe să devină o amenințare și pentru femei.
Cel mai mult colesterol este în alimentele de origine animală. Nu este vorba doar de carne grasă, dar și de unt, untură, afumături, creveți, sau produse lactate cu grăsime multă. Este influențat și de stres, așa ne avertizează specialiștii. În multe cazuri nivelul colesterolului din sânge este influențat și genetic. Pentru a se regla nivelul acestuia este necesară reglarea alimentației și schimbarea stilului de viață. Colesterolul mărit este baza apariției aterosclerozei. Apoi urmează complicațiile cum sunt atacul de cord, atacul cerebral, boala ischemică a extremităților inferioare sau a arterelor renale.
Scăderea nivelului colesterolului nu este o chestiune de termen scurt. Schimbarea alimentației trebuie să fie radicală. Pe farfurie se regăsește preponderent carne slabă, pește, multe legume și fibre. Gătiți carnea pe aburi, în suc propriu sau pe grătar, dar nu direct pe foc!
Evitați semnificativ alimentele prăjite. Evitați consumul de alcool. Din când în când puteți servi două sute de grame de vin, sau o bere, uitați însă de tărie.
Faceți sport măcar de trei ori pe săptămână. Ideale sunt activitățile aerobe, de la mersul rapid la alergat până la aerobic. Efortul în timpul exercițiilor nu poate să fie mare, importantă e rezistența. Ar trebui să faceți sport minim 30 de minute. Prin mișcare veți lupta în același timp și împotriva stress-ului. Nu ar trebui să delăsați principiile stilului sănătos de viață nici după ce vi se reglează nivelul colesterolului. Dacă vă întoarceți la cașcavalul pane sau la cârnați, peste câteva luni veți lupta din nou cu colesterolul.
Dacă nu se reglează prin dietă valorile colesterolului din sânge după trei luni, atunci se abordează tratamentul medicamentos. Poate dura aproximativ un an, dar în multe cazuri tratamentul durează toată viața.
Mai ales dacă vă încadrați în categoria de risc care deja are probleme de sănătate, eventual dacă aveți colesterolul crescut în familie.
Pentru tratament se utilizează așa-numitele statine. Blochează producerea de colesterol direct în ficat. Pot reduce nivelul colesterolului LDL cu 20-60%. Dacă colesterolul este crescut doar puțin atunci se utilizează așa-numiții fibrați.
În cazul colesterolului mărit și pentru prevenirea acestei afecțiuni recomandăm utilizarea aparatului laser BIOquant. Influențează nivelul grăsimilor din sânge, precum colesterolul LDL și trigliceridele. Asigură dilatarea treptată a vaselor sanguine. Reduce vâscozitatea sângelui - scade efortul inimii. Crește capacitatea globulelor roșii de a lega și transporta oxigen, fapt ce îmbunătățește funcția organelor și metabolismul. Previne apariția cheagurilor de sânge - trombi.

Ce ne facem cu durerile coloanei lombare?

Durerile coloanei lombare
Vă e greu dimineața să vă ridicați din pat? Vă doare dimineața spatele, coloana lombară? Ridicați greu și obiectele relativ ușoare? Simțiți rigiditate și durere la spate după ce conduceți mașina, sau după ce stați la calculator? Nu mai ajută nici masajul și v-ați dori să reunțați la calmante, sau măcar să limitați administrarea acestora?
Cum să obțineți ajutor?
Aparatul UltiCare este un real ajutor la domiciliu, care, nu doar suprimă durerea, dar ajută treptat și la eliminarea cauzei durerii, ajută la reducerea medicamentelor și la recuperarea confortului pierdut. Magnetoterapia are efect antiinflamator și analgezic, susține regenerarea celulelor și îmbunătățește sangvinizarea țesuturilor. Ulticare LT-99 este un dispozitiv medical certificat clasa II.a, îl utilizează medicii în instituțiile medicale, dar și utilizatorii individuali la domiciliu.
Scăpați de durerea enervantă!
Înlocuiți medicamentele agresive împotriva durerii, și veșnica planificare a tratamentelor de recuperare și a masajelor, cu un tratament la domiciliu.  Priviți video-urile despre persoane cărora UltiCare le-a devenit medic, prieten și însoțitor, și testați și Dvs efectele lui, fără angajamente, gratuit, în confortul căminului Dvs.  Puteți comanda o testare gratuită aici.
Mai multe despre durerile coloanei lombare
Durerile din articulația iliosacrală - denumite și dureri de șale - privesc articulațiile osului sacru și osului șoldului. Cauzele acestor dificultăți pot fi foarte diferite, așa că în cazul durerilor de șale, sunt necesare examinări amănunțite pentru depistarea cauzei. Durerea de șale poate fi provocată degenerativ, inflamator, nepolastic în cazul afecțiunilor canceroase, funcțional sau printr-un traumatism. Diagnosticul se stabilește pe baza examinării corporale, neurologice și chimice de laborator, precum și cu ajutorul tehnicii de radiografii. Pentru tratare se prescrie tratamentul durerilor cu fizioterapie și medicamente.
Durerile de șale, ca parte a afecțiunilor degenerativ, apar mai degraba la pacienții vârstnici, și se regăsesc de exemplu la fazele avansate ale osteoporozei și artrozei.
În categoria afecțiunilor congenitale se încadrază spondilita anchilozantă, care se numește și boala lui Bechterev sau morbus Bechterev. Este vorba despre o afecțiune inflamatorie cronică. Cauza este necunoscută, și mai mult de 90% este posibil să fie o predispoziție genetică și asocierea cu  HLA- B27, antigenul ereditar al țesutului, care poate fi stabilit în sânge. Durerile nocturne de șale sunt în stadiu incipient un simptom de ghidare.
Afecțiunile dobândite, care sunt legate de durerile articulației iliosacrale, pot fi provocate de inflamații, metabolism sau degenerare, sau pot fi provocate de tumori. În cadrul afecțiunilor inflamatorii, durerile de șale apar la afecțiunile reumatice, la  afecțiuni inflamatorii cronice ale intestinelor de tipul Crohn, sau infecții bacteriene. După infecțiile bacteriene vorbim de artrită reactivă. Cele mai frecvente cauze sunt infecțiile urogenitale cauzate de chlamydia, gonococi și ureoplasme, precum și afecțiunile diareice cauzate de agenți precum salmonela, shigella. În ciuda agenților infecțioși aici este vorba de inflamație articulară curată, asta înseamnă că nu se poate dovedi niciun agent. De obicei într-un an de zile inflamația se vindecă.
Tratamentul durerilor acute de coloană, de orice caracter, este relativ simplu, dar necesită o mare disciplină a pacientului. Și magnetoterapia este eficientă doar atunci când este administrată regulat și corect. După cedarea problemelor acute trebuie să începem să facem exerciții - întărirea musculaturii spatelui, învățarea menținerii poziției corecte a corpului.
Dacă durerile de coloană persistă, sau dacă se repetă frecvent, tratamentul este mai complicat și necesită o strânsă colaborare a medicului cu pacientul. Durerile repetate și nerezolvarea stării de sănătate - produce tranziția de la stare acută la afecțiune cronică, care este însoțită de durere cronică.

Cum ne poate ajuta magnetoterapia în durerile de ceafă?

Durerile coloanei cervicale
Simțiți dureri de spate, gât, sau șolduri, după somn? Simțiți rigiditate și durere în zona cefei după un drum cu mașina, sau în timp ce stați la calculator? Nu mai ajută nici masajul,  doriți să excludeți sau să limitați calmantele? Nu sunteți o excepție- durerile de coloană le cunosc 80% din oamenii cu loc de muncă sedentar, acestea manifestându-se în principal în zona vertebrelor cervicale.
Cum să obținem ajutor?
Aparatul UltiCare este un real ajutor la domiciliu, care, nu doar suprimă durerea, dar ajută treptat și la eliminarea cauzei durerii, ajută la reducerea medicamentelor și la recuperarea confortului pierdut. Magnetoterapia are efect antiinflamator și analgezic, susține regenerarea celulelor și îmbunătățește sangvinizarea țesuturilor. Ulticare LT-99 este un dispozitiv medical certificat clasa II.a, îl utilizează medicii în instituțiile medicale, dar și utilizatorii individuali la domiciliu.
Scăpați de durerea enervantă!
Înlocuiți medicamentele agresive împotriva durerii, și veșnica planificare a tratamentelor de recuperare și a masajelor, cu un tratament la domiciliu.  Priviți video-urile despre persoane cărora UltiCare le-a devenit medic, prieten și însoțitor, și testați și Dvs efectele lui, fără angajamente, gratuit, în confortul căminului Dvs.  Puteți comanda o testare gratuită aici.
 

Mai multe despre durerile coloanei cervicale

Coloana se compune din 7 vertebre cervicale, 12 toracice, și 5 lombare, din osul sacru și coccis. Între vertebre sunt discuri, care servesc la mișcarea coloanei. Vertebrele sunt legate între ele prin articulații,  sau sunt unite ( osul sacru). Pe această structură se leagă mușchii și ligamentele. Prin canalul coloanei trece măduva spinării, din care ies nervi spre întreg corpul. La începutul afecțiunii durerile de coloană apar prin senzația de rigiditate sau prin tensiune. Dacă problema nu începe să fie tratată, apar dureri bruște, și apoi afecțiunea necesită un tratament mai îndelungat.
Durerile coloanei cervicale supără în primul rând persoanele cu un loc de muncă sedentar, care au o poziție incorectă a corpului, și pe cei care dorm într-o poziție incorectă, sau pe un pat necorespunzător. Dacă în prezent aceste dureri nu vă supără, nu este exclus faptul că nu le veți putea evita pe viitor. Este suficient doar să vă amintiți cât timp petreceți în mașină, în fața calculatorului, înclinat înainte sau altă poziție inadecvată. Nu sunt de neglijat nici accidentările ca cap și gât, pentru că niciodată nu știți ce urmări pot apărea.
Problemele cu coloana cervicală se manifestă de obicei printr-o ușoară oboseală și prin dureri cervicale. Acestea se intensifică treptat până când veți începe să evitați anumite poziții ale capului și gâtului, iar în timp se poate ajunge să nu mai puteți întoarce sau înclina capul. Durerile pot fi însoțite de greață, amețeli și dureri puternice de cap. 
Nu merită să ignorăm durerea, starea  se poate doar agrava. Fără ajutorul medicului și al fizioterapeutului nu veți scăpa de durerile cervicale. Problemele pot fi prevenite. Aveți grijă să dormiți pe o saltea potrivită, în primul rând aveți grijă să faceți pauze în timpul muncii la calculator și să faceți câteva exerciții pentru musculatură. Recomandăm persoanelor cu aceste probleme să nu se teamă să meargă la medic sau la centru de recuperare, unde le vor recomanda exerciții corespunzătoare.
Tratamentul durerilor acute de coloană, de orice caracter, este relativ simplu, dar necesită o mare disciplină a pacientului. Și magnetoterapia este eficientă doar atunci când este administrată regulat și corect. După cedarea problemelor acute trebuie să începem să facem exerciții - întărirea musculaturii spatelui, învățarea menținerii poziției corecte a corpului.
Dacă durerile de coloană persistă, sau dacă se repetă frecvent, tratamentul este mai complicat și necesită o strânsă colaborare a medicului cu pacientul. Durerile repetate și nerezolvarea stării de sănătate - produce tranziția de la stare acută la afecțiune cronică, care este însoțită de durere cronică.

miercuri, 17 septembrie 2014

Alarmant!!! În România peste 80% din bărbații care au probleme cu prostata nu se tratează!!!

Prostata mărită
Vă este teamă să plecați mai mult de acasă din cauza faptului că veți avea nevoie urgent să mergeți la toaletă? Nu mai doriți să călătoriți cu autocarul în excursii pentru că nu vreți să fiți o povară pentru ceilalți călători? Nu doriți să mai dormiți în altă parte decât acasă pentru că știți că îi veți trezi pe ceilalți cu urinările frecvente? Da, este frustrant, vă limitează, și este neplăcut din punct de vedere social. Viața cu prostata mărită este complicată și grea datorită senzației de urinare frecventă. Cel mai mare rău abia urmează - dependența de scutece, dureri la urinare, probleme la pat, și riscul evoluției afecțiunii în cancer de prostată. 
Cum să scăpăm de grijile pe care ni le provoacă prostata mărită?
Aparatul Biotorus este un real ajutor și un medic la domiciliu. Prin acțiunea câmpului magnetic pulsant tratează o afecțiune neplăcută, oprește procesul de mărire a prostatei, reduce riscul de apariție a cancerului de prostată și ușurează viața celor cu această afecțiune. Magnetoterapia are efect antiinflamator și efect analgezic, îmbunătățește sangvinizarea organismului și susține regenerarea celulară. Este un aparat certificat și utilizat de medici în instituțiile medicale, dar și de utilizatori individuali la domiciliu. 
Scăpați de această afecțiune enervantă!
Faceți un pas spre sănătate și satisfacție. Începeți din nou o viață normală - fără griji și complicații, fără limitările pe care le aduce senzația aceea neplăcută de urinare frecventă și căutarea urgentă a unei toalete. Vizualizați video-urile despre persoane care au început să trăiască normal din nou. Testați efectul lui fără angajamente, gratuit. Comandați o testare gratuită aici.
Mai multe despre prostată
Prostata este o glandă de mărimea unei nuci, se găsește sub vezica urinară, în jurul părții superioare a uretrei. Produce un lichid lăptos - parte a ejaculării. Cauza declanșatoare a măririi prostatei nu este clară, dar se presupune că este vorba de influența schimbărilor hormonale, inflamației cronice, precum și alimentație și factori metabolici.
Prostata mărită presează uretra și devine un obstacol în golirea vezicii urinare. Nevoia de a urina este mai frecventă, începutul urinării este întârziat, iar urinarea este problematică. Debitul urinei slăbește, iar după urinare, urina se scurge în continuare. Printre alte simptome se regăsește și usturimea și durerea în timpul presiunii prostarei asupra uretrei. Urina stagnată crește riscul de apariție a infecției și a pietrelor în urină. Scurgerea urinei înapoi în rinichi poate afecta semnificativ acest organ.

Categorii de risc

Prostata mărită care în termeni de specialitate este denumită hipertrofia benignă, afectează jumătate din bărbații cu vârsta peste 50 ani. După vârsta de 80 ani, aceasta afectează pâna la 80% din bărbați. Afecțiunile prostatei la rudele apropiate ( tată, frate) cresc riscul de apariție.
Prostata mărită are următoarele simtpome:
  • urinări frecvente, urinare cu problematică,  debit slab al urinei și scurgerea urniei după urinare
  • durere și usturime la urinare
  • în stadiu avansat - pietre în vezica urinară sau inflamație cronică gravă a uretrei
  • blocajul provoacă scurgerea urinei înapoi spre rinichi

Ce să facem

Urinați imediat la prima senzație de  presiune. Evitați excitarea sexuală fără ejaculare, când crește presiunea asupra uretrei și vezicii urinare. Problemele se pot agrava, crește și riscul de apariție a infecției.

Investigații

După vârsta de 40 ani totți bărbații ar trebui să se supună următoarelor investigații:
  • Examinare rectală – în cadrul acestei examinări medicul introduce degetul rect și palpează mărimea, suprafața, denivelarea și nodurile din prostată. Această examinare ar trebui să fie făcută odată pe an.
  • Analize de sânge– în acest caz se măsoară nivelul antigenului prostatic (PSA). Valorile crescute indică hipertrofia prostatei, iar valori ridicate se înregistrează în cazul cancerului. Acest test ar trebui repetat odată la 6 luni după vârsta de 50 ani. 
La suspectarea prostatei mărite sunt necesare încă două teste:
  • Testul de retenție – în vezica urinară se introduce după urinare un tub și se măsoară volumul urinei rămase acolo.
  • Examenul ecografic –cu ajutorul ultrasunetelor de înaltă frecvență putem vedea prostata și organele din îmrejur. 
  • Cistoscopia – o examinare optică a vezicii urinare cu un aparat special.

Operația

În cazul retenției de urină ( golirea parțială a vezicii urinare) și a altor probleme cronice, prostata se îndepărtează pe cale operatorie. Cea mai frecventă este operația RTUP ( resecție transuretrală a prostatei), când în vezica urinară se introduce un aparat optic (cistoscop) și părțile prostatei se înlătură cu un bisturiu electric subțire cu o buclă de sârmă.
La această operație nu poate fi exclusă afectarea nervilor, ce are ca urmare impotența. La aproximativ 60 % din pacienții operați de RTUP se ajunge la ejaculare retrogradă, ceea ce înseamnă că sperma nu ajunge în penis, dar se scurge în vezica urinară. Senzația de ejaculare rămâne la fel, dar apar probleme de fertilitate.
Recomandarea noastră
În cazul prostatei mărite recomandăm utilizarea aparatului BioTorus LT100. Utilizăm efectul antiinflamator și vindecător al câmpului magnetic pulsant, iar în cazul durerii se utilizează efectul analgezic. Zona este mai bine sangvinizată. Se utilizează prin așezarea pe aplicator, și aplicarea în zona subabdominală.

marți, 16 septembrie 2014

Cum rezolvăm problema incontinenței urinare??? Nu vă fie rușine

Incontinența urinară este o problemă foarte sensibilă și intimă, despre care, deseori oamenilor le este rușine să vorbească. Se referă la multe persoane, bărbați dar și femei, de orice categorie de vârstă. De această problemă suferă și copiii. (urinarea nocturnă)
De incontinență urinară suferă mai mult de 17% din populația adultă din România. Incontineța urinară de efort afectează de obicei populația feminină ( până la 49%), în timp ce la bărbați, această formă de incontinență este legată de o operație anterioară suferită la glanda prostatei.
 
Două forme de incontinență urinară
Cele mai frecvente tipuri de incontinență urinară sunt incontinența urinară de efort și incontinența urinară urgentă.
Incontinența urinară de efort
Înseamnă pierderea involuntară de urină în timpul efortului ( tuse, strănut, râs, exerciții fizice, ridicat, purtat de greutăți, în cazuri grave și la schimbarea poziției corpului) ca urmare a presiunii intraabdominale. 
Ce o provoacă?
Această formă de incontinență urinară o întâlnim mai des la femei, iar factorii declanșatori sunt mai multe nașteri, care slăbesc mușchii din zona pelviană, astfel slăbind și aparatul de susținere a uretrei, scăderea hormonilor sexuali feminini în perioada de tranziție la menopauză, insuficiența sfincterului uretral, de exemplu după accidente. 
Incontinența urinară urgentă
Este o pierdere involuntară de urină legată de nevoia bruscă de a urina, în plus sunt prezente și urinările dese ziua ( mai mult de 7 ori) și de asemenea nevoia de urina noaptea ( odată și mai mult de o dată). Nevoia de a urina, urinările frecvente ziua și noaptea, și pierderea de urină ca urmare a nevoii neplăcute de a urina sunt denumite vezica urinară hiperactivă.
Ce o provoacă?
Declanșatorii acestui tip de incontinență sunt de obicei infecția căilor urinare ( netratate suficient), pietre și tumori la vezica urinară, diabetul, prostata mărită, uneori doar acumularea de scaun tare în rect, dar uneori cauza nici nu este găsită. 
Cum rezolvăm problema? Nu vă fie rușine!
Persoanele care suferă de această afecțiune, se rușinează pentru starea lor, și este de înțeles, pentru că le aduce o situație neprietenoasă de igienă. În plus, ei se simt excluși din societate, într-o frică neîncetată de a nu fi penibili se izolează în casă. Aceste situații dăunează uneori foarte mult pentru stima de sine, perturbă viața particulară și relația de cuplu. În ciuda acestui fapt, puteți trăi o viață normală. Încredințați-vă în mâinile medicului. Incontineța aparține urologului.
• consultați-vă cu medicul deja la faza incipientă a problemelor
• faceți cunoștință cu exercițiile speciale pentru întărirea musculaturii aferente
• nu subestimați niciun sfat - medicamente, exerciții, alte instrumente pentru incontinență
• sunt multe instrumente disponibile, informați-vă și despre posibilitățile care vă pot fi oferite
• mențineți igiena - oferă stimă de sine
• nu vă fie teamă de societate – instrumentele pentru incontinență facilitează acest lucru
•cereți sfatul medicului legat de ajutorul adecvat
De asemenea MAGNETOTERAPIA este una din formele de tratament foarte eficiente, și care nu lasă urmări aspura celoralte organe interne. Recomandăm utilizarea aparatului BioTorus LT100. Datorită efectului spasmolitic ( de reducere a spasmelor musculare) și efectului antiinflamator,  influențăm și eventualul proces de inflamare.

joi, 28 august 2014

Uitați unde ați pus și sarea din bucătărie?

De câte ori nu ni se întâmplă să mergem până în bucătărie și să uităm de ce am venit? Sau ne supărăm pe cei apropiați, mai în vârstă, pentru că le spunem ceva și a doua zi uită. În cele mai grave cazuri, cele mai dragi persoane ajung să nu ne mai cunoască. De vină pentru toate acestea, în majoritatea cazurilor este boala Alzheimer. Aceasta este o afecțiune degenerativă a creierului și aparține categoriei de afecțiuni denumite demențe. Odată cu înaintarea în vârstă și creșterea proporției vârstnicilor în rândul populației, apariția acestei afecțiuni crește continuu. Rareori mai afectează și persoanele sub 50 de ani.

Care sunt principalele simptome

Prima este afectată memoria pe termen scurt. Bolnavul nu își poate aminti ce s-a întâmplat în urmă cu 5 minute, dar își amintește foarte bine lucrurile întâmplate cu mulți ani în urmă. Mai apoi se ajunge la o deteriorare ireversibilă a memoriei pe termen lung. Treptat, și de obicei, încet se pierd și capacitățile intelectuale, mentale. Bolnavul nu știe ce zi și ce an este, își pierde orientarea, nu este capabil să gândească și să ia decizii și tragedia culminează când nu cunoaște nici cele mai apropiate persoane. În stadiu avansat al afecțiunii, bolnavul nu conștientizează deficitul intelectual. ”Uită că a uitat.”

Cât durează boala Alzheimer?

Evoluția bolii diferă. În unele cazuri este medie și se poate opri temporar. Suferința pacientului, dar și a celor apropiați poate dura între 4 și 12 ani.

Sunt cunoscute cauzele bolii Alzheimer?

Cauzele nu sunt cunoscute, dar sunt câțiva factori de risc. Se iau în calcul gene anormale, factori de mediu, și o categorie specială de viruși. Unul din factorii de risc este și vârsta. În categoria de vârstă între 40 și 65 ani este afectată o persoană la 1000 de locuitori, în categoria de vârstă între 65-70 ani este afectată o persoană la 50 de locuitori, între 70-80 de ani este afectată o persoană la 20 de locuitori, iar printre cei peste 80 de ani este afectată una din cinci persoane.

Cunoaștem medicament împotriva acestei afecțiuni?

În prezent omenirea nu cunoaște leac, nici măsuri eficiente de precauție care ar împiedica apariția acestei afecțiuni. Deși nu putem trata propriul proces al bolii, putem defini semnele clinice ale bolii, putem descrie debutul, simptomele și prognoza.
Cunoaștem aproximativ metode exacte de evaluare a gradului de agravare a funcției cognitive: memorie, intelect, motivare, etc, funcționale: activități de autoîngrijire și necognitive: depresia, anxietatea, insomnia, halucinații. Este importantă diagnosticarea la timp și excată, de care este legat tratamentul eficient și sigur, care ameliorează și stabilizează într-o mare măsură simptomele bolii, dar nu și cauza.

Care sunt perspectivele de viitor?

O cercetare de câțiva ani asupra bolii Alzheimer și-a adus roadele. De exemplu membri echipei de cercetare din Institutul Neuroimunologiv SAV cercetează principalul component al fibrelor mortale spiralate, care provoacă moartea treptată dar ireversibilă a celulelor nervoase din creier și interconectarea lor. Aceste fibre distrug întreaga componentă informațională și de memorie a creierului. Ușa către o cunoaștere mai adâncă a acestei afecțiuni se deschide din ce în ce mai mult, și aduce speranța pentru milioane de persoane afectate din lume.

De ce terapia laser?

Terapia laser, datorită acțiunii asupra întregului sistem vegetativ, este recomandată ca tratament adjuvant în cazul afecțiunilor degenerative ale sistemului nervos central. Se ameliorează tonusul muscular și circulația în măduva spinării. Este necesară aplicarea  pe termen lung. 

miercuri, 27 august 2014

Hoața care ne fură încet din oase

În general o privirm ca fiind un fenomen însoțitor al menopauzei, ceva care ține de îmbătrânirea femeii. 
OSTEOPOROZA nu este deloc atât de nevinovata pe cum pare la început, și nu este o problemă care privește doar femeile. Afectează și bărbații, chiar dacă nu într-o așa mare măsură ca și femeile. Ani de zile omul nici nu bănuiește că îl pândește un astfel de pericol. Deseori rămâne blocat la prima fractură, și constată că osteoporoza i-a furat o parte semnificativă a masei osoase. Încet, treptat, pe neașteptate, și fără durere la început. Și în ciuda acestui fapt, în Europa mor anual până la 150 000 de oameni, ca urmare a fracturilor osteoporotice! La fiecare 30 de secunde cineva în lume sufera o fractură de femur din cauza pierderii densității osoase, și se așteaptă creșteri ale acestor cifre, datorită stilului de viață și îmbătrânirii populației.
Cea mai bună protecție este prevenția. Baza este un aport suficient de calciu, vitamina D și alte substanțe necesare pentru structura oaselor. Unele păreri susțin că aportul de calciu nu este nici tratament, nici prevenție. Se spune că temporar oasele devin mai puternice, dar nu înseamnă că mai sănătoase, pentru că la pierderea densității osoase se ajunge prin alt mecanism.
În aceste cazuri, la oase și cartilagii este eficient și câmpul electromagnetic. De ce? Magnetul susține regenerarea celulară, deci și celulele din cartilagii și oase. Crește astfel densitatea masei osoase și se îmbunătățește starea cartilajului. În același timp, câmpul magnetic suprimă durerea. Această terapie are un foarte mare succes - se îmbunătățește starea unui procent ridicat de pacienți. Mai mulți medici utilizează magnetul ca singură formă eficientă de fizioterapie în cazul acestei afecțiuni. Trebuie ținut cont de faptul că sunt necesare mai multe aplicări repetate. Deplasările în astfel de centre de tratament sunt solicitante și costisitoare. Cu aparatul UltiCare LT99 pacientul își poate efectua tratamentul singur, în confortul de acasă. Chiar dacă este un aparat medical utilizat la domiciliu, îl utilizează și mulți medici în diferite instituții. La majoritatea pacienților rezultate notabile apar după o utilizare regulată.

luni, 4 august 2014

Trecutul și prezentul terapiei laser

Laserul este una din cele mai importante invenții ale secolului XX. Are un spectru larg de utilizare și cuprinde multe domenii din viață, inclusiv medicina. În anii '80 și anii '90, în Uniunea Sovietică și în China,  s-au efectuat cercetări ample cu laserul de joasă intensitate.
Deja primele cercetări din Rusia au arătat reducerea gradului de apariție a tulburărilor de ritm cardiac și a infarctului miocardic, precum și îmbunătățirea proprietăților imunologice ale sângelui. 
 Primele aplicații clinice ale laserului au fost relativ complicate - terapia însemna tratarea intravenoasă a pereților vasculari. Din acest motiv nu s-au efectuat prea multe aplicări, deoarece prezentau și un risc crescut de infecție. Testele clinice au demonstrat însă o influență pozitivă în principal asupra afecțiunilor cardiovasculare și asupra diabetului. Efectul antiinflamator s-a utilizat în obstetrică și ginecologie. Ruptura a apărut în anul 1998, când firma ZMI a început proiectul tratării sângelui cu laser prin orificiul nazal. Astfel a luat naștere aparatul Bioquant cu aplicator nazal. S-au evitat astfel riscurile existente înainte, iar aparatul s-a perfecționat continuu în timp.
Deja de câțiva ani există și o versiune a aparatului Bioquant pentru uz la domiciliu. Acest aparat, deținător al certificatului european CE, este destinat atât pentru uz ambulator, cât și pentru uz la domiciliu. Este ușor de transportat, nu ocupă mult spațiu, iar datorită setului de aplicatoare, îl pot utiliza mai mulți membri ai familiei. Cercetările au demonstrat că aplicarea nu are efecte dăunătoare organismului, dimpotrivă, s-au demonstrat rezultate excelente în cazul tratamentului afecțiunilor cardio- vasculare, îmbunătățirea oxigenării membrelor și a creierului, precum și în cazul capacității de regenerare a celulelor. În prezent terapia laser este răspândită și în tratarea diabetului, a hepatitei, a cirozei și a altor afecțiuni hepatice precum și în cazul alergiilor. Rezultatele sunt dovedite, în ciuda faptului că există în continuare mai multe teorii cu privire la mecanismul biologic al efectului fotonilor în organism.
Cum funcționează BIOquant® ?
Multe persoane au globulele roșii înlănțuite, asemănător imaginii din stânga. Această înlănțuire, împreună cu elasticitatea redusă a vaselor sanguine, reprezintă cauza faptului că circulația în cele mai subțiri capilare este îngreunată. Inima trebuie să depună un efort mai mare pentru a aduce corpului un aport suficient de oxigen.  Dacă inima nu face față, vasele sanguine din zonele neoxigenate se lărgesc. Acest lucru poate provoca o oxigenare insuficientă, și dureri în zonele fără oxigen. În aceste cazuri se poate ajunge treptat la hipoxie cerebrală, probleme cu circulația sanguină, infarct miocardic, paralizie cerebrală, afecțiuni ischemice ale inimii, etc.

Krv-retiazkovana              Krv-po-aplikacii
După tratarea cu lumină laser cu ajutorul aparatului BIOquant, proprietățile sângelui se ameliorează imediat. În cazul afecțiunilor vechi, tratamentul se face treptat. Globulele roșii se separă( imaginea din dreapta), se îmbunătățește oxigenarea și se activează enzimele care dizolvă lipidele (grăsimile) și alte substanțe din sânge. În comparație cu starea inițială, se mărește suprafața eritrocitelor, astfel se poate observa o îmbunătățire semnificativă a capacității globulelor roșii de a lega oxigen și dioxid de carbon. 
De ce tocmai cavitatea nazală este locul potrivit pentru aplicarea luminii laser?
Cavitatea nazală are o poziție de excepție – se găsește în apropierea creierului. Creierul este centrul nervos al întregului corp. În cavitatea nazală se găsește o cantitate mare de vase sanguine cu un debit de sânge bogat și relativ lent. Sângele întregului corp trece prin zona tratată la aproximativ fiecare trei minute. În acest timp cu lumina laser se tratează tot volumul sângelui care circulă în corp, ceea ce aduce ca urmare mai mult oxigen în creier. Se îmbunătățește debitul sanguin, lucru la care reacționează pozitiv și sistemul nervos. În cavitatea nazală se găsesc nervii simpatici și parasimpatici. Tratarea terminațiilor nervoase se desfășoară sub forma acupuncturii laser, în zona nasului începe meridianul Govern Vessel.
bioquant_n_white
Ce efecte are aparatul Bioquant ?
  • îmbunătățirea reologiei sângelui și un debit mai bun al sângelui prin vasele sanguine
  • influențarea lipidelor sanguine
  • oxigenarea corpului
  • probabilitatea redusă de a se produce cheaguri de sânge
  • tratarea și prevenirea hipertensiunii arteriale (tensiune mare), stabilizarea tensiunii arteriale
  • sangvinizarea creierului și îmbunătățirea memoriei
  • amelioarea simptomelor clinice
  • îmbunătățirea sangvinizării membrelor inferioare

marți, 8 iulie 2014

Durerile de spate ne atacă oricând

Durerea de spate este o afecțiune umană tipică , legată de  poziția verticală a corpului. Conform statisticilor, în țările dezvoltate,  până la 80% din persoane suferă pe parcursul vieții de probleme ale coloanei vertebrale, atât de intens, încât trebuie să se adreseze medicului. După afecțiunile tradiționale precum angina, gripa sau răceala, durerile de spate sunt cea mai frecventă cauză a concediilor medicale emise într-un an.
Afecțiunile coloanei sunt însoțite de durere. La început poate fi o durere slabă, care ne limitează doar în mică măsură, iar mai apoi durerea devine insuportabilă, până când ne scoate din limitele vieții normale. Dacă durerea nu este provocată de leziuni, tratamentul în general necesită întâi investigații de specialitate, sub supravegherea medicului de familie, sau uneori fără el. Specialistul ajunge sa fie luat în calcul abia la simptomele grave. Multe persoane apelează la calmante. Însă se pot ameliora aceste dureri și altfel: cu ajutorul aparatului BioTorus. Dispozitivul magnetoterapeutic are efecte analgezice excelente. Un dispozitiv medical simplu, sub forma unui toroid cu diametru de aproximativ 40 cm, adecvat și în tratamentul ambulator al medicilor, dar și pentru uzul la domiciliu. Câmpul magnetic, care are efecte antiinflamatorii, și ale cărui efecte oamenii le cunosc de sute de ani, se utilizează în suprimarea durerii, îmbunătățirea sangvinizării, și accelerarea vindecării, mai ales la aparatul locomotor.
Spre deosebire de magnetul permanent, câmpul magnetic pulsant își schimbă permanent frecvența în parametri necesari și împiedică obișnuirea organismului cu aceste câmpuri. BioTorus este foarte ușor de utilizat, de depozitat, însă cel mai mare avantaj îl reprezintă faptul că îl putem utiliza singuri, la televizor, la muncă, în fața calculatorului, sau când citim o carte. Asemănător pentru tratarea coloanei vertebrale este și aparatul UltiCare, poate mai adecvat datorită formei. Funcționează pe același principiu, și poate fi utilizat la fel, și la domiciliu și în tratamentul ambulator în clinici. Ambele dispozitive nu au efecte secundare, iar contraindicațiile sunt foarte puține. (spre exemplu persoanele care se află sub tratament oncologic).
Se spune că și vitaminele din categoria B-urilr au efecte analgezice. În special trio-ul B1, B6, B12, în doze mai mari poate ajuta la reducerea dozei de analgezice nesteroide, care au efecte secundare asupra aparatului digestiv, iar după o utilizare îndelungată cresc riscul de apariție a complicațiilor cardio- vasculare.
Dacă nu doriți să vă  intoxicați cu medicamente pentru tratarea durerilor de spate, încercați familia B-urilor: vitaminele B și BioTorus!!!

marți, 24 iunie 2014

Experientele clientilor nostri cu aparatele BioTorus, Ulticare și BioQuant

Ne pasa de satisfactia clientilor nostri, de aceea compania noastră are un departament special destinat clientilor, prin care fiecare client al nostru este contactat, si indrumat legat de modalitatile de utilizare ale produselor noastre pentru fiecare afectiune in parte. Nu toti oamenii sunt la fel, de aceea fiecare client necesita indrumare si consultanta de specialitate prin intermediul specialistilor nostri.
Câțiva dintre clienții noștri au fost de acord să împărtășească cu Dvs experiențele lor cu privire la utilizarea aparatelor BioTorus, UltiCare și BioQuant.
Dorim să le mulțumim pe această cale pentru încrederea și amabilitatea lor, că ne-au primit în casele lor, și au împărtășit poveștile lor de viață cu noi.
Doamnei Mâțiu îi mulțumim pentru gogoșile delicioase pe care le-a pregătit pentru noi la cei 83 ani ai săi.






joi, 12 iunie 2014

Vara în șosete

Dacă vă e frig iarna în pantofi, nu înseamnă nimic altceva decât faptul că trebuie să vă încălțați mai bine data viitoare. Însă dacă aveți picioarele reci și vara, și nu vă puteți încălzi nicicum - poate fi semnalul unei probleme grave de sănătate. Nu țineți cont de vorbele care spun că trebuie să vă îmbrăcați mai bine. Nu vă lăsați convinși nici de faptul că se  zice că multe femei au aceeași senzație ( pentru că la femei problema picioarelor și a mâinilor reci este de șapte ori mai frecventă). Picioarele sau mâinile reci ne semnalează faptul că avem o circulație periferică proastă. Cauzele pot fi multiple: tulburări ale glandei suprarenale, ale metabolismului, tensiune arterială mare, anemie, probleme vasculare, dar și blocaje de coloană. O categorie separată a picioarelor prost vascularizate este sindromul Raynaud, care în stadiu grav poate duce la necroză.
În acest caz este necesar să faceți un consult medical de specialitate. Faceți analize de sânge, investigații la sistemul vascular, teste endocrinologice și EKG. De asemenea încercați săvă schimbați stilul de viață și aportul de lichide. În plus, este bine să ajutăm circulația periferică și cu terapia la domiciliu. În acest caz ajută terapia laser, sau acțiunea câmpului electromagnetic pulsant. Cu ambele metode pacienții au înregistrat rezultate foarte bune, pentru că ambele duc la îmbunătățirea circulației sanguine. Terapia laser cu aparatul BioQuant permite tratamentul confortabil - acasă în sufragerie, la cabană, sau chiar la muncă, acționează cu ajutorul luminii de o anumită lungime de undă asupra sângelui, se îmbunătățesc proprietățile reologice ale sângelui, ajută globulele să se desprindă din înlănțuire, astfel putând lega mai bine oxigenul. Toate acestea printr-un aplicator mic în orificiul nazal unde capilarele sunt dense. Aparatul este avizat de Ministerul Sănătății din România.
Magnetoterapia acționează altfel, dar efectul este asemănător. Influența câmpului magnetic pulsant variabil a aparatului BioTorus de exemplu, duce la o circulație sanguină mai bună, și o alimentare mai bună a țesuturilor cu sânge și oxigen. Și aparatul BioTorus LT100 este un dispozitiv medical pentru uz la domiciliu, care se poate utiliza în timp ce vă uitați la TV, sau citiți o carte. Ambele metode de tratament sunt complementare procedeelor terapeutice prescrise de medic. 

Așa că fiți atenți dacă aveți degetele reci tot timpul. Încercați să rezolvați problema până nu este gravă. Poate astfel veți constata că deja după câteva săptămâni de terapie la domiciliu, șosetele purtate vara, vor deveni trecut.


vineri, 6 iunie 2014

Magnetoterapia este o metodă terapeutică veche, care se perfecționează continuu



În urmă cu mii de ani oamenii au constatat că magnetismul are efecte terapeutice. Magnetoterapia a devenit treptat o componentă a tuturor instituțiilor de recuperare, instute medicale, și băi.
În trecut se folosea preponderent acțiunea câmpului magnetic static prin intermediul câmpului magnetic natural al rocilor, sau prin intermediul magnetului artificial permanent.
În prezent  se utilizează câmpuri magnetice pulsante cu frecvență scăzută și au efecte evidente pentru tratarea bolilor. Acest câmp magnetic pulsant cu frecvență scăzută nu este dăunător nici pentru oameni și nici pentru animale. Dimpotrivă, influența lui asupra organismului este benefică. Acționează asupra celulelor, îmbunătățindu-le permeabilitatea membranelor, precum și procesele metabolice. Astfel se declanșează procesele de vindecare, care sunt conduse de sistemul nervos central prin intermediul sistemului imunitar.  La modul general se poate afirma faptul că magnetoterapia are efecte pozitive în cazul afecțiunilor aparatului locomotor, acestea fiind frecvent însoțite de durere. (probleme cu articulațiile, coloana sau musculatura). De asemenea ameliorează durerile de cap, migrenele, acționează asupra unor afecțiuni dermatologice sau probleme urologice, ginecologice sau sexuale. Efectele sunt excelente, însă trebuie ținut cont că nimic nu funcționează ca un panaceu.
Am avut pacienți care au suferit diferite operații... Magnetoterapia i-a ajutat la regenerarea mai rapidă a țesuturilor, vaselor sanguine și astfel a făcut posibilă întoarcerea mai rapidă la ciclul de muncă” spune medicul ortoped Dr. Peter Pikus. Magnetoterapia este folosită și la tratarea gutei sau a arsurilor.
În prezent magnetoterapia poate fi aplicată și acasă. Tocmai pacienții cu dureri întâmpină deseori probleme cu deplasarea pentru tratament la medic. Aparatele BioTorus LT100 și UltiCare LT99 prezintă o alternativă și o metodă complementară de a acționa asupra problemelor de sănătate cu ajutorul câmpului electromagnetic pulsant de joasă frecvență, în confortul de acasă. În plus, acestea sunt dotate cu tehnologia NTS (Never The Same). Datorită acestei tehnologii, impulsurile sunt generate aleator, dar în parametri frecvențelor corespunzătoare, astfel organismul nu se obișnuiește și nu încetează să reacționeze la tratament. Astfel efectul terapeutic al câmpului magnetic crește.  


Magnetoterapia pulsantă în practică :
- este adecvată în combinație cu recuperarea clasică, cu excepția electroterapiei
 - nu provoacă dependență și nu are efecte secundare
- reface funcțiile autoreglatoare ale organismului și îmbunătățește sistemul imunitar 
- crește rezistența împotriva dezvoltării cancerului
- scurtează perioada de tratament în cazul inflamațiilor în paralel cu tratamentul clasic
- calmează mâncărimile în cazul diferitelor afecțiuni dermatologice

joi, 5 iunie 2014

Vânzarea personală înseamnă și o abordare personală

Avantajele vânzării personale

Vânzarea personală nu este o invenție modernă a țărilor dezvoltate industrial. Este atât de veche precum comerțul ca atare, la fel ca cele mai vechi relații dintre cumpărători și negustori. Vânzarea personală există din vremea în care negustorul își încărca marfa și mergea cu ea la clienți. Dacă negustorul era plăcut, drăguț, onest, și dacă avea marfă de calitate, oamenii îi așteptau oferta și ulterior. De ce să nu cumpărăm ceva cu care avem experiențe plăcute? În plus au economisit un drum la târg, deseori având de parcurs ore bune până la cea mai apropiată localitate. În prezent doar s-au schimbat vremurile și marfa. Dar principiul relațiilor este valabil în continuare. 
Ce avantaje prezintă vânzarea personală azi? În primul rând, aceasta se poate realiza în confortul de acasă. Nu trebuie să mă deplasez nicăieri după marfă, să caut, etc. Poate unora li se pare că nu e bine, poate chiar deranjant. Doar în mediul de acasă, deci acolo unde EU sunt acasă, unde EU stabilesc regulile jocului, negociez cu vânzătorul condițiile de cumpărare. Pot să întreb, să mă uit, să verific, să ating, să testez. 
Vânzătorul onest, reprezentantul sistemului vânzării personale, ar trebui să își programeze din timp întâlnirea. Aceasta este una din regulile de bază, prin care se deosebesc de tot felul de escroci. Niciun agent de vânzări adevărat nu va suna la ușă fără a se programa dinainte, spre a oferi mărfuri suspecte, care tocmai sunt ”la ofertă”. La vânzarea personală reprezentantul firmei își programează din timp întâlnirea, iar clientului îi este clar dinainte care va fi obiectul vânzării și cumpărării. Ar trebui să fie vorba despre produse excepționale, specifice, nu produse de rând. Pur și simplu produse pe care nu le găsim în cel mai apropiat supermarket la colț. Având în vedere că este vorba de o întâlnirea stabilită reciproc la mine acasă, dacă mă răzgândesc, nu trebuie să am deloc mustrări de conștiință.
Trebuie să recunoaștem totuși că vânzarea personală este tentantă și pentru firmele cărora le este indiferentă calitatea produselor vândute. Pentru ei este important profitul obținut rapid. O astfel de firmă însă nu poate minți oamenii la infinit. După câteva înșelătorii îi va depăși reputația și vor falimenta mai repede decât au apucat să înceapă.
De aceea vă sfătuim să fiți atenți cui deschideți ușa. Reprezentații companiei noastre își programează din timp întâlnirile cu Dvs, și nu apar la ușa Dvs, doar așa, fără să știți dinainte!!!




joi, 29 mai 2014

În cine putem avea încredere?

În cine să am încredere? Nu punem această întrebare destul de frecvent în zilele noastre, că e vorba de politică, oameni, relații sau vânzări. Încrederea este piatra de temelie a vieții, și niciun fel de vânzare nu funcționa fără ea.
 Folosim tot mai mult mediul virtual, în care informațiile se răspândesc cu viteza luminii. Deciziile noastre, relațiile și comportamentul față de oameni, produse, servicii și firme le creăm pe baza acestui mediu virtual.
Informațiile sunt baza internetului, iar internetul a fost inventat pentru propagarea informațiilor. Acelea ne influențează apoi viața, deseori mai mult decât am vrea noi să admitem.
”Au toate informațiile aceași valoare pentru voi?”
Presupunem că răspunsul Dvs este ”Nu, informațiile nu au aceeași valoare.”
Exact așa este! Există informații pe care le numim PRIORITARE. Adică cele importante pentru noi, și în care credem.  Mai este nevoie să specificăm ceva.
Informațiile prioritare sunt cele care sunt importante pentru noi, în care credem.... și care ne ajută să trăim o viață mai bună.
Tocmai asta e problema, pentru că multe informații pot fi marcate ca fiind FALSE. Dacă o astfel de informație devine prioritară, e rău. În mediul în care trăim, chiar și în povești, oferim informații false ”de calitate”. Nu credeți? Iată câteva dintre ele.
Omul sărac într-o poveste este întotdeauna ilustrat ca fiind onest, iar bogatul necinstit, și rău.
Cunoașteți expresia: ”Sărăcia nu ne pierde onoarea”.
Ce legătură are morala cu faptul că cineva este bogat sau sărac?
Ați mai auzit vorbe precum?: Ce ochii nu văd, pe inimă n-o doare.
                                                În România nu merge nimic.
                                                Prin muncă cinstită nu se pot câștiga mulți bani.
                                                Trebuie să te adaptezi.
Astfel de informații neadevărate am putea găsi cu miile în domeniul financiar, al relațiilor, și de asemenea și în domeniul vânzărilor. Acestea aduc în viața noastră confuzie și greutăți.
În compania noastră există o regulă: ”Urmărește viața și evaluează informațiile pe baza faptului că te ajută pe TINE și pe CLIENȚII TĂI  să trăiți o viață mai bună”.