luni, 9 mai 2016

Rețetă: Pui cu broccoli și nuci caju






1 lingură făină                             300 g file de pui

4 linguri vin Sherry sec                50 g nuci caju nesărate

4 linguri sos de soia                     1 lingură de ulei de măsline

100ml supă de pui                      300 g de brocoli

300g orez                                    6 fire de ceapă verde

Amestecați făina cu vinul Sherry, sosul de soia și supa de pui până obțineți un aluat subțire.
Fierbeți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Tăiați felii fileul de pui, prăjiți scurt feliile împreună cu nucile de caju în ulei de măsline într-o tigaie până devin aurii.
Spălați buchetele de broccoli, curățați ceapa verde și tăiați-o rondele.
Adăugați legumele la tigaie.
Prăjiți acest amestec 4 minute, amestecând continuu, până ce buchetele de broccoli  sunt făcute, dar nu moi.
Puneți aluatul în tigaie și amestecați, la foc mediu, până ce sosul face bule.
Apoi lăsați sosul să fiarbă ușor timp de un minut, amestecând continuu, la foc mic.
Scurgeți orezul fiert și serviți-l pe farfurii. Turnați sosul pe farfurii.

Pofta bună! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu