1 lingură făină
300 g file de pui
4 linguri vin Sherry sec 50
g nuci caju nesărate
4 linguri sos de soia
1 lingură de ulei de măsline
100ml supă de pui 300 g de brocoli
300g orez 6 fire
de ceapă verde
Amestecați făina cu vinul Sherry, sosul de soia
și supa de pui până obțineți un aluat subțire.
Fierbeți orezul conform instrucțiunilor de pe
ambalaj.
Tăiați felii fileul de pui, prăjiți scurt feliile împreună cu nucile de caju în ulei de măsline într-o tigaie până devin aurii.
Spălați buchetele de broccoli, curățați ceapa verde și tăiați-o rondele.
Adăugați legumele la tigaie.
Prăjiți acest amestec 4 minute, amestecând
continuu, până ce buchetele de broccoli
sunt făcute, dar nu moi.
Puneți aluatul în tigaie și amestecați, la foc
mediu, până ce sosul face bule.
Apoi lăsați sosul să fiarbă ușor timp de un
minut, amestecând continuu, la foc mic.
Scurgeți orezul fiert și serviți-l pe farfurii.
Turnați sosul pe farfurii.
Pofta bună! :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu